Tony Mol te gast bij Omroep Flevoland

Op 7 juli 2020 was directeur Tony Mol te horen bij Omroep Flevoland.

“Het huizentekort in Nederland loopt steeds verder op. Ook in Flevoland hebben we nog een grote bouwtaak te vervullen. Een oplossing komt misschien wel uit Emmeloord, in de vorm van Startblock. Tony Mol, directeur van het bedrijf legt uit wat Startblock inhoudt.”

De Volkskrant

Op 28 juni 2020 was StartBlock te vinden in De Volkskrant.

Waar vijf eengezinswoningen staan is nu plek voor twaalf StartBlock- woningen. Oprichter Jeroen Oost vertelt in dit artikel meer over dé oplossing die StartBlock biedt voor het toenemende woning tekort in Nederland.

Lees het artikel

StartBlock op GEVEL 2020

Op 28 t/m 30 januari 2020 stond StartBlock met de woning in Ahoy Rotterdam.

Publiekstrekker op Gevel2020: StartBlock heeft meer dan 1500 bezoekers in de compacte CLT-houten woning mogen ontvangen. Bedankt voor alle belangstelling!

De complete woning werd voor deze dagen helemaal van Emmeloord naar Rotterdam en weer terug vervoerd.

Top 3 Cobouw

StartBlock staat in de top 3 best gelezen artikelen van 2019- Cobouw

“Een tiny house is het niet, zeggen de makers. De houten woning van Startblock met drie woonlagen is vooral compact. En in tegenstelling tot veel andere nieuwbouw wel betaalbaar. “We willen naar die massa toe”.”

Lees het artikel

Onthulling allereerste woning!

Op 28 november 2019 is de allereerste StartBlock woning onder grote belangstelling onthuld.

De acht aandeelhouders van StartBlock hebben gezamenlijk de woning op iconische wijze onthuld. De handen werden bij elkaar gestoken om op de rode knop te drukken waarna er een spectaculaire lichtshow plaatsvond.

Samen met Gedeputeerde Jan-Nico Appelman en de gastsprekers Marco Smit (directeur Horizon) en Wiemer Haagsma (wethouder gemeente NOP) werd er een toast uitgebracht op de StartBlock woning.

Ook werd bekend gemaakt dat de eerste serie StartBlock woningen in Marknesse (gemeente Noordoostpolder) geplaatst gaat worden.

StartBlock aandeelhouders onthulling