Projectontwikkelaars

Ontwikkelen

met een groene voetafdruk

Lees verder

Projectontwikkelaars

Startblock biedt de kans om woningen te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor één of tweepersoonshuishoudens, waarbij je als ontwikkelaar snel zekerheid hebt over de haalbaarheid van een plan. Onze compacte woning is flexibel en hierdoor op vele plekken in te passen. En dat zonder het woongenot van de bewoners te verkleinen. Sterker nog, wij denken het comfort en de beleving te vergroten. De Startblock woningen vallen onder het bouwbesluit, voldoen aan de BENG- Norm en zijn in hoge mate circulair.

 

Renderende woningen in het sociale segment

Op de plek waar normaal zes rijwoningen staan, kunnen twaalf Startblock Roots woningen worden geplaatst. De compacte woning is op veel plekken in te passen in een blok van 4 tot wel 20 woningen en heeft een relatieve lage aanschafwaarde. Dit maakt Startblock erg geschikt voor het realiseren van renderende woningen in het sociale segment. De woningen zijn geschikt voor zowel verkoop als verhuur en zijn in onderhoudskosten minimaal.

 

Een turn-key woning vanuit de fabriek

Een complete woning, inclusief badkamer, keuken en toilet vanaf de lopende band. De wordt in de fabriek gerealiseerd en vanaf de vrachtwagen direct op de locatie geplaatst. Hierdoor is de bouwsnelheid hoog en is er geen bouwfinanciering nodig. Door de korte bouwtijd op locatie is de overlast voor de omgeving beperkt met deze turn-key woning.

 

Flexibel en passend in het bestemmingsplan

De drielaagse Startblock woning sluit vaak aan op bestemmingsplannen die geschreven zijn voor eengezinswoningen. Daarnaast is de complete gevelaankleding qua vormgeving en beeld flexibel. Er kan geschoven worden met panelen en de keuze voor kleur en materiaal is in overleg te bepalen. Zo kun je gemakkelijk aansluiten op de welstandseisen.

Heb je een locatie op het oog? Of ben je benieuwd wat Startblock voor jouw kan betekenen?

Neem contact op

”Op de plek van zes rijwoningen, kunnen twaalf Startblock woningen staan”
Blijf op de hoogte
van onze duurzame ontwikkelingen

Wil je meer weten over Startblock en op de hoogte blijven van ons werk? Laat dan je mailadres achter zodat we je interessante verhalen kunnen sturen.

  • Optimaal woongenot
  • Hoge mate van circulariteit
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte CO₂ uitstoot
Hulplijnen