Woningtypes

Onze modellen

Maak kennis met onze modellen

Lees verder

Onze modellen

Startblock biedt dé innovatieve oplossing voor het groeiende woningtekort. Door een hoge focus op de essentie van bouwen en wonen, realiseren wij woningen waarmee op een klein grondoppervlakte het optimale woongenot behaald kan worden. Daarbij zijn er 6 pijlers waar wij ons op richten: kwaliteit, circulariteit, duurzaamheid, flexibiliteit, betaalbaarheid en realisatie binnen het Bouwbesluit.

Onze modellen richten zich op alle doelgroepen en zijn met elkaar te configureren binnen één blok. Uniek aan onze woningen is dat deze volledig verplaatst kunnen worden in slechts één hijsbeweging. Hierdoor zijn de woningen zeer flexibel in te passen op iedere locatie zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.

Types

Startblock Roots

Startblock Roots is een compacte rug-aan-rug- woning met 3 woonlagen, ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens. De Startblock Roots is leverbaar in plat- en hellend dak.

Bekijk dit model

Startblock Roots Family

De ideale woning voor gezinnen De Startblock Roots Family is de uitbreiding op de compacte Startblock Roots woning. Door twee woningen aan de rugzijde te koppelen ontstaat er een open en grote leefomgeving. De Startblock Roots Family is leverbaar in plat- en hellend dak. Download brochure

Bekijk dit model

Startblock Leaf

De Startblock Leaf is een compacte rug-aan- rug woning met 2 woonlagen, ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens of (her)starters op de markt. Dankzij de 2 woonlagen is deze woning gemakkelijk in te passen in het stedenbouwkundige plan. De Startblock Leaf is leverbaar in plat- en hellend dak. Download brochure

Bekijk dit model

Startblock Leaf Family

De Leaf Family is de uitbreiding op de compacte Startblock Leaf woning. Door twee woningen aan de rugzijde te koppelen ontstaat er een open en grote leefomgeving. Dankzij de 2 woonlagen is deze woning gemakkelijk in te passen in het stedenbouwkundige plan. De Startblock Leaf Family is leverbaar met een plat- of hellend dak. Download

Bekijk dit model

Startblock Leaf Senior

De Startblock Leaf is het 2 laagse woningtype van Startblock. Een in hoge mate circulaire, duurzame én betaalbare woning.

Bekijk dit model
Blijf op de hoogte
van onze duurzame ontwikkelingen

Wil je meer weten over Startblock en op de hoogte blijven van ons werk? Laat dan je mailadres achter zodat we je interessante verhalen kunnen sturen.

  • Optimaal woongenot
  • Hoge mate van circulariteit
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte CO₂ uitstoot
Hulplijnen