Turn-key Woning Projecten

Turn-key

Woning

Lees verder
houten huis

Turn-key Woning

Het kopen of bouwen van duurzame en betaalbare woningen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Er ontstaat steeds meer behoefte aan nieuwe een- en tweepersoonshuishoudens. Hierdoor wordt het bouwen met duurzame materialen op een milieuvriendelijke manier duurder. Ook hebben we langzamerhand te maken met het schaarste van grond. Zo kan er een woningtekort ontstaan.

turnkey woningen

Gelukkig is er heel slimme en innovatieve oplossing hiervoor, namelijk turn-key woningen en appartementen. In dit artikel zien we wat een turn-key woning betekent en waarom zoveel mensen ervoor kiezen. We nemen een kijkje naar de groot aantal voordelen ervan op het gebied van bouw, duurzaamheid, ontwerp en ontwikkeling. En op welke manieren het de kwaliteit van leven voor veel mensen kan verbeteren. Ook zullen we het hebben over de kosten van deze fabrieksmatige kant-en-klare woningen.

Lees meer over onze aanpak

Wat is Turn-key?

Onder een turn-key of turnkey verstaan we een instapklaar huis dat tegen een vast tarief gekocht wordt. Zo worden fabrieksmatig gebouwd waardoor het aanschaffen van een nieuw huis een probleemloos proces wordt. Je kiest dan een turnkey project en model die je graag wilt en het wordt in elkaar gezet. Het enige dat je daarna moet doen is de sleutel omdraaien en genieten van een nieuwe woning met constructie van topkwaliteit.

Naast woningen die ready zijn voor een heel gezin kun je ook voor turnkey appartementen kiezen. Als je enkele units gaat verhuren kan het een betrouwbare bron van passieve inkomen creëren. Over het algemeen komt een turn key project met alle basislevens- en nutsvoorzieningen die je verwacht van een woning. Alle essentiële aansluitingen zoals water, stroom en riolering. Vaak kun je tijdens het uitkiezen van een geschikte turnkey woning, ook uitkijken naar beveiliging, airconditioning, keukenapparatuur, landschapsarchitectuur en nog veel meer.

Voordelen van een turn key woning

Kosten efficiëntie, gemak en investeringspotentieel behoren tot de belangrijkste voordelen van een turn key oplevering. Turn key projecten bieden een ideale oplossing voor personen die een nieuwe en moderne woning willen. Die in een veel kortere tijd opgeleverd wordt dan een op maat gebouwde huis. Om het project te voltooien in een kortere periode worden bepaalde insluitsels vooraf gepland door de bouwer. Opties zoals kleurselecties en vloersoorten worden dan meteen geprijsd tijdens het uitkiezen van een turn-key.

turnkey woningDeze woningen zijn dus geschikt mensen met een beperkt budget of beleggers die meerdere nieuwbouwwoningen willen neerzetten in groeigebieden. Niemand hoeft zich zorgen te maken over een langdurig bouwproces, want turn key woning bouwers zoals Startblock.nl bieden een gegarandeerde bouwtijd. Ook kun je kiezen voor starters woningen die al helemaal ready en instapklaar zijn. Doordat een turn key oplevering altijd gloednieuw is, kun je ook onderhoudskosten besparen. Dit maakt het investeringspotentieel enorm voor elke vastgoedbelegger. Je kunt een uitstekende inkomstenstroom creëren met minimale tijd, stress en moeite.

Wat zijn de kosten van een turn key woning

De kosten van een turn key woning hangt af van de woningtypes, ontwerp en insluitsels die je kiest. Het is een perfecte oplossing voor de mensen die een vast budget hebben. Het aanschaffen van turn key projecten en woningen kan verschillende budgetuitbarstingen voorkomen. Budgetuitbarsting is iets wat vaak kan optreden tijdens het van de grond af constructie van een normaal huis. De vaste prijs van een turn key woning kan jou de angst dat dit gebeurt besparen.

Naast de woningtypes en verschillende ontwerpen die beschikbaar zijn zal de kosten ook afhangen van het bezit van grond. Je kunt namelijk ervoor kiezen om je gloednieuwe turn key woning op grond te plaatsen die je al bezit. Maar er zijn ook super handige huis en grond pakketten in de aanbieding.

 

”Een betaalbaar alternatief voor starters”
Blijf op de hoogte
van onze duurzame ontwikkelingen

Wil je meer weten over Startblock en op de hoogte blijven van ons werk? Laat dan je mailadres achter zodat we je interessante verhalen kunnen sturen.

  • Optimaal woongenot
  • Hoge mate van circulariteit
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte CO₂ uitstoot
Hulplijnen