Starterswoningen op Urk

Heb je interesse in een Startblock woning op Urk?

Lees verder

Startblock op Urk

Startblock is in gesprek met de Gemeente Urk over de mogelijke realisatie van Startblock woningen. We willen graag weten of er interesse is onder de inwoners van Urk.

Startblock woningen zijn ontworpen met het oog op betaalbaarheid, duurzaamheid en wooncomfort. De woning worden in de fabriek gebouwd en in één keer naar de bouwplaats getransporteerd. Het betreft het Startblock Roots model, een compacte, grondgebonden houten woning, ontwikkeld voor één- en tweepersoonshuishoudens. Onderaan deze pagina vind je voorbeelden van gerealiseerde Startblock Roots woningen.

Bij voldoende interesse zouden deze woningen in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gerealiseerd kunnen worden, wat betekent dat toekomstige bewoners samen hun woonomgeving kunnen vormgeven en ontwikkelen.

Prijsindicatie

Bij doorgang van het project in een CPO-vorm verwachten we dat de woningen aangeboden kunnen worden voor prijzen tussen €210.000 en €220.000 v.o.n., woonklaar. Dit omvat onder andere een volledig ingerichte keuken en badkamer. 

Heb je interesse in een Startblock woning op Urk? Vul onderstaand formulier in.

Schrijf je in:

”Onze woningen bestaan voor 80% uit PEFC-gecertificeerd CLT hout”
Blijf op de hoogte
van onze duurzame ontwikkelingen

Wil je meer weten over Startblock en op de hoogte blijven van ons werk? Laat dan je mailadres achter zodat we je interessante verhalen kunnen sturen.

  • Optimaal woongenot
  • Hoge mate van circulariteit
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte CO₂ uitstoot
Hulplijnen