Gerealiseerd

Stadshouderslaan

Ridderkerk

Lees verder

32 Startblock Roots woningen als onderdeel van een duurzame herontwikkeling

In opdracht van woningcorporatie Wooncompas zijn 32 Startblock Roots woningen geplaatst in Ridderkerk. De Startblock woningen zijn onderdeel van een duurzame herontwikkeling aan de Stadhouderslaan in Ridderkerk.

Wij zijn er trots op dat Wooncompas in haar zoektocht naar circulaire, betaalbare woningen heeft gekozen voor Startblock! De Startblock woningen zijn in de zomer van 2021 geproduceerd en in september/oktober geplaatst in Ridderkerk.

Lees meer over de Startblock Roots

 

In dit project was Startblock onderdeel van een slimme circulaire transformatie. Samen met onder andere Wooncompas, Struikroven en New Horizon is dit project gerealiseerd. Benieuwd naar het verhaal van de betrokken partijen? Bekijk hier de projectvideo.

” Wij zijn er trots op dat Wooncompas in haar zoektocht naar circulaire, betaalbare woningen heeft gekozen voor Startblock! “

“Ik wil graag anders en vooral slimmer bouwen”
Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in wonen in een Startblock woning? Of wil jij weten welke mogelijkheden Startblock biedt voor jouw (organisatie)? Neem dan contact op.

Neem contact op
Blijf op de hoogte
van onze duurzame ontwikkelingen

Wil je meer weten over Startblock en op de hoogte blijven van ons werk? Laat dan je mailadres achter zodat we je interessante verhalen kunnen sturen.

  • Optimaal woongenot
  • Hoge mate van circulariteit
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte CO₂ uitstoot
Hulplijnen