Gerealiseerd

16 woningen

Gouda

Lees verder

16 duurzame starterswoningen

16 starterswoningen woningen in Gouda

Aan de Bockenbergstraat in Gouda wordt een woonblok van 16 Starblockwoningen gerealiseerd. De woningen zijn specifiek bedoeld voor starters. Woonpartners, woningstichting in de gemeente, naar starters met een duurzame leefstijl die passen binnen dit bijzonder project. Waarom? Woonpartners wil dat omdat de woningen circulair en duurzaam verantwoord zijn, dat huurders er ook duurzaam mee omgaan.

Dit vraagt dat er onder andere bijzondere aandacht is voor het groen rondom de woning, met gebruik maakt van een fiets en OV, in plaats van de auto, afvalscheiding, verantwoord omgaan met water, elektra en de woning in zijn algemeenheid. Daarnaast vindt Woonpartners het van groot belang dat er aandacht is voor de buren en de gehele buurt.

De woningen aan de straatzijde worden voorzien van een voortuin met beukenhaag. De woningen aan de achterzijde krijgen een tuin met schuttingen.

 

 

16 duurzame starterswoningen

”Een betaalbaar alternatief voor starters”
Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in wonen in een Startblock woning? Of wil jij weten welke mogelijkheden Startblock biedt voor jouw (organisatie)? Neem dan contact op.

Neem contact op
Blijf op de hoogte
van onze duurzame ontwikkelingen

Wil je meer weten over Startblock en op de hoogte blijven van ons werk? Laat dan je mailadres achter zodat we je interessante verhalen kunnen sturen.

  • Optimaal woongenot
  • Hoge mate van circulariteit
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte CO₂ uitstoot
Hulplijnen