COMING SOON

Nieuwe modellen

Startblock is volop in ontwikkeling.
Binnenkort lanceren we onze nieuwe woningtypes.

Startblock biedt dé innovatieve oplossing voor het groeiende woningtekort. Door een hoge focus op de essentie van bouwen en wonen, realiseren wij woningen waarmee op een klein grondoppervlakte het optimale woongenot behaald kan worden. Daarbij zijn er 6 pijlers waar wij ons op richten: kwaliteit, circulariteit, duurzaamheid, flexibiliteit, betaalbaarheid en realisatie binnen het Bouwbesluit.

Onze modellen richten zich op alle doelgroepen en zijn met elkaar te configureren binnen één blok. Uniek aan onze woningen is dat deze volledig verplaatst kunnen worden in slechts één hijsbeweging. Hierdoor zijn de woningen zeer flexibel in te passen op iedere locatie zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.

Neem alvast een kijkje in onze vernieuwde woningbrochure! Vul de gegevens hieronder in en klik op ‘versturen,’ de download begint vanzelf.

Brochure download

”Onze woningen bestaan voor 80% uit PEFC-gecertificeerd CLT hout”
Blijf op de hoogte
van onze duurzame ontwikkelingen

Wil je meer weten over Startblock en op de hoogte blijven van ons werk? Laat dan je mailadres achter zodat we je interessante verhalen kunnen sturen.

  • Optimaal woongenot
  • Hoge mate van circulariteit
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte CO₂ uitstoot
Hulplijnen