Jordi Kempers is voorman bij Startblock. In deze blog vertelt hij waarom hij heeft gekozen voor Startblock, wat hij bijzonder vindt aan het concept van Startblock en wat zijn ambities zijn.

Werken aan krapte op woningmarkt én de stikstofcrisis

Ik ben sinds de zomer van 2021 werkzaam bij Startblock als voorman. Met een team van vier collega’s werken we aan het assembleren van het casco van onze woningen. Ik vind het een mooi idee dat we mensen helpen die moeilijk aan een woning kunnen komen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het bestrijden van de stikstofcrisis. We maken als Startblock echt een verschil in de bouwsector en dragen bij aan een mooiere toekomst. Het is bijzonder om daar onderdeel van te mogen zijn.

Vrijheid en ontwikkeling

Wat ik heel prettig vind bij Startblock is dat je echt de ruimte krijgt, om te groeien, maar ook om mee te denken. Samen bepalen we wie wat doet en denken we na over hoe we de werkzaamheden makkelijker kunnen maken. Daar hebben we veel vrijheid in. We hebben ook echt een leuk team en er heerst een gezellige werksfeer, dat is ook belangrijk. Eerder dit jaar heb ik een aantal ontwikkeldoelstellingen vastgesteld. Ik wil graag meer kantoorwerkzaamheden oppakken en me richten op werkvoorbereiding en inkoop. Ik groei hier sowieso elke dag, ook in mijn huidige rol als voorman, maar ik hoop over een aantal jaar wel een functie op kantoor te hebben.

Met een groep enthousiaste leerlingen in de fabriek

Die ruimte die je hier krijgt heb ik vorige week ook weer ervaren. Een leerkracht uit het speciaal onderwijs vroeg mij of hij met zijn groep leerlingen eens langs mocht komen in de fabriek. Dat heb ik natuurlijk meteen geregeld. Zo stond ik ineens voor een groep van acht leerlingen en hun begeleiders. Ik heb ze een korte film over Startblock laten zien en daarna zijn we de fabriek in geweest en hebben ze onze modelwoning mogen ontdekken, die hier voor de deur staat. De kinderen waren echt superenthousiast. Daar word ik blij van en dat is een van de redenen waarom ik het zo fijn vind om hier te werken, dat er aandacht is voor wat wij als medewerkers belangrijk vinden.

Fossielen prepareren en conserveren

Als ik niet aan het werk ben, besteed ik veel tijd aan mijn gezin. We hebben een hond en die vraagt ook de nodige aandacht. We gaan dan ook graag de natuur in, lekker wandelen. Naarmate ik meer naar een kantoorfunctie groei, moet ik buiten het werk meer aan mijn conditie werken. Daarom wil ik het hardlopen weer gaan oppakken. En ik heb een best bijzondere hobby: ik prepareer en conserveer fossielen. Daar hoop ik in de toekomst wat meer tijd in te kunnen steken.

Geïnspireerd?

Benieuwd wat onze circulaire en energiezuinige woning voor jouw project of woningcorporatie kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Geef ons een belletje op 0527 308 100 of mail naar info@startblock.nl. We leren je graag kennen.

Lijkt het je mooi om ook het verschil te maken in de bouwsector en bij te dragen aan een mooiere toekomst? Kijk dan eens bij onze vacatures.