Startblock wint en ondertekent Aedes tender!

Trots! Want donderdag 13 april hebben wij de gewonnen Aedes tender ondertekend in Den Haag.

Aedes ondersteunt woningcorporaties bij de versnelde realisatie van flexwoningen, zodat er binnen korte tijd tijdelijke huisvesting kan worden aangeboden. Dit kan perfect met onze verplaatsbare woningen conform permanente kwaliteit en bouwbesluit. Dankzij deze raamovereenkomst met Aedes kunnen wij nog sneller schakelen met woningcorporaties. Hét bewijs dat wij voldoen aan alle voorwaarden die worden gesteld voor de inkoop van flexwoningen is met de Aedes tender geleverd.

Corporaties gaan de komende jaren een flink aantal flexwoningen bouwen om spoedzoekers en andere woningzoekenden op de woningmarkt te helpen. Om dat te ondersteunen heeft branchevereniging Aedes een openbaar inkooptraject gehouden. Aedes heeft vanuit de inschrijvingen een strenge screening gedaan en een aantal producenten geselecteerd die snel (dit jaar nog) kunnen leveren. De tender zorgt ervoor dat woningcorporaties sneller kunnen doorpakken zonder dat er op kwaliteit wordt ingeleverd.

Binnen de overeenkomst valt een geschatte omvang van afname van 8.000 woningen in het eerste jaar en 10.000 woningen per jaar in de twee opvolgend.

Wij kijken uit naar de samenwerking met verschillende woningcorporaties!