Op 14, 15 en 16 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse PROVADA-vastgoedbeurs in de RAI, dé plek waar alle groten der vastgoedaarde elkaar vinden. Dit jaar staat circulariteit hoog op de agenda en daarbij mag Startblock natuurlijk niet ontbreken.

Act now for a better tomorrow

Het thema van de grootste vastgoedbeurs van Nederland is dit jaar ‘Act now for a better tomorrow’. Circulariteit staat dan ook hoog op de agenda. Tijdens de Circulaire Experience – een fysieke tour – op PROVADA krijgen bezoekers inzichten en handvatten mee om een eerste of volgende stap te zetten op weg naar een circulaire bedrijfsvoering.

Eerste permanente Bouwbesluit-woning op de PROVADA

Hoe verover je als start-up een plekje tussen de groten der vastgoedaarde, zoals BAM en VolkerWessels? Uiteindelijk was dat heel eenvoudig. Zeg je circulariteit zeg je Startblock en dat zagen de organisatoren van PROVADA ook. Wij mogen onze woning plaatsen op een prachtige stand, tussen niemand minder dan Bouwinvest Real Estate Investors, Dura Vermeer en Heijmans Vastgoed. Dit is de eerste keer dat er een permanente Bouwbesluit-woning naar de PROVADA gaat en daar zijn we best een beetje trots op. Wij plaatsen als allereerste, tijdens de vervroegde opbouw op vrijdag 10 juni, onze woning. Speciaal voor deze gelegenheid zullen wij een mooie biobased gevel plaatsen. Het belooft een hele happening te worden en we hebben nog wat mooie aankondigingen in petto.

Open uitnodiging voor geïnteresseerden

We nodigen iedereen die zich hardmaakt voor passende en betaalbare woonruimte voor iedereen, van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op stand 12-24. Wij hebben heel wat inspiratie te bieden.

Meer weten?

Wil je niets van dit moois missen? Bestel dan je entreekaarten hier. Nu al meer weten over wat onze circulaire en energiezuinige woning voor jouw project of woningcorporatie kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Geef ons een belletje op 0527 308 100 of mail naar info@startblock.nl. We leren je graag kennen.