Bent u investeerder? Werkt u voor een corporatie of gemeente? Wij bouwen in opdracht van investeerders, woningcorporaties en gemeenten. STARTBLOCK werkt graag met u samen aan de missie om “Starters aan een betaalbare en duurzame woning te helpen”.

 

De volledig houten woning voldoet aan het bouwbesluit en is onderhoudsarm. Daardoor kan deze langdurig en permanent voor een- of tweepersoonshuishouden dienen. Hierdoor krijgt u met de STARTBLOCK -woning een interessant verhuur- of beleggingsobject in handen.

 

Het voordeel van samenwerking met STARTBLOCK is dat u als investeerder, corporatie of gemeente ontzorgt wordt. Wij bouwen in onze fabriek seriematig in grotere aantallen. Dit is efficiënter en minimaliseert de kans op fouten. Bij vertrek naar de plaatsingslocatie is de woning nagenoeg klaar om betrokken te worden. Installatie van de woning gaat snel doordat alle voorzieningen in de woning zijn voorbereid. Deze innovatieve aanpak maakt bouwen duurzamer.

 

Wilt u dit met eigen ogen zien? Dan bent u van harte welkom in onze fabriek! Via de contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

informatie