Meer woningen, meer beleving

Het aantal 1-2 persoonshuishoudens in Nederland groeit nog steeds. Samen met het tekort aan woningen zorgt dit bij veel corporaties voor lange wachtlijsten. Het woningbezit uit de jaren ’50 en ’60 voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen en wordt door veel corporaties gerenoveerd, verduurzaamd of gesloopt. Consumenten met een beperkt budget zitten met de handen in het haar en als woningbouwvereniging wordt het behouden van de leefbaarheid in de wijken een steeds grotere uitdaging. Maar wat is nu de beste keuze voor de nabije toekomst?

We willen je vragen eens over de woningen van StartBlock na te denken. Op de plek waar voorheen vijf woningen geplaatst konden worden is namelijk ruimte voor wel tien tot twaalf StartBlock-woningen. Niet alleen levert dat een kortere wachtlijst op, maar er wordt op deze manier ook een nieuw woningtype aan het woningbestand toegevoegd. Ecologische en daarbij bijna compleet circulaire woningen die enorm hoog gewaardeerd worden qua woongenot en die helemaal zijn afgestemd op de woonwensen van deze tijd. Elke woning voldoet bovendien aan het landelijke Bouwbesluit.

Snelheid en minimale overlast

Onze woningen worden in de fabriek gebouwd en binnen een korte periode opgeleverd. Snel schakelen is geen probleem. De kant-en-klare woning wordt vervolgens in één dag op locatie geplaatst. Hierdoor is de overlast voor de omwonenden in de buurt beperkt tot een korte periode van sloop en nieuwbouw. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Betaalbare woning

De bouwkosten zijn in een vroeg stadium helder. Door de lage aanschafwaarde is het behalen van rendement mogelijk.

Waar nu vijf woningen staan plaatsen wij 10 StartBlock-woningen.

Onze woningen zijn geschikt voor zowel verkoop als verhuur en zijn in onderhoudskosten minimaal.

1
6[1]

Circulair wonen

Door slim in te zetten op onze milieuvriendelijke bouwprocessen is er weinig stikstofuitstoot tijdens de bouw van de woningen. Dankzij het gebruik van Bio-based materialen zijn de woningen toekomstbestendig.

Comfort

In de gevelaankleding kan eindeloos gevarieerd worden. De moderne leefkeuken, gezellige woonkamer en de frisse slaapkamer geven de woning zijn typerende huiselijkheid. Door de snelheid in bouwen staat de woning binnen een korte periode op zijn plek.

De kant-en-klare woningen worden binnen één dag geplaatst. Hierdoor wordt de overlast voor de omwonenden in de buurt beperkt.

StartBlock is duurzaam wooncomfort in een gezond leefklimaat.

5[1]