Projectontwikkeling met een groene voetafdruk

Op de plek waar normaliter zes rijwoningen staan, kunnen twaalf StartBlock-woningen worden geplaatst. En dat zonder het woongenot van de bewoners te verkleinen. Sterker nog, wij denken het comfort en de beleving te vergroten.

Onze compacte woning voor starters en 1-2 persoonshuishoudens is op vele plekken in te passen. Het minimale aantal is een blok van vier woningen. Dit kan eenvoudig worden uitgebreid tot wel twintig woningen in een blok. De stichtingskosten zijn vooraf helder. U weet dus exact waar u aan toe bent. Uw sociale opgave levert in dit geval wel rendement op.

startblock_header

De woningen zijn ideaal voor verkoop en verhuur. Qua gevelontwerp zijn er talloze mogelijkheden bespreekbaar. Jij bepaalt de sfeer van het huis, het blok en daarmee van de wijk. Wij nemen graag contact met je op en bespreken gezamenlijk met onze architecten de mogelijkheden.

Betaalbare woning

De bouwkosten zijn in een vroeg stadium helder. Door de lage aanschafwaarde is het behalen van rendement mogelijk.

Waar nu vijf woningen staan plaatsen wij 10 StartBlock-woningen.

Onze woningen zijn geschikt voor zowel verkoop als verhuur en zijn in onderhoudskosten minimaal.

7[1]
6[1]

Circulair wonen

Door slim in te zetten op onze milieuvriendelijke bouwprocessen is er weinig stikstofuitstoot tijdens de bouw van de woningen. Dankzij het gebruik van Bio-based materialen zijn de woningen toekomstbestendig.

De StartBlock-woningen zijn voor 90% circulair de overige 10% is recyclebaar. We doen doorlopend onderzoek om de resterende 10% te upcyclen.

Comfort

In de gevelaankleding kan eindeloos gevarieerd worden. De moderne leefkeuken, gezellige woonkamer en de frisse slaapkamer geven de woning zijn typerende huiselijkheid. Door de snelheid in bouwen staat de woning binnen een korte periode op zijn plek.

De kant-en-klare woningen worden binnen één dag geplaatst. Hierdoor wordt de overlast voor de omwonenden in de buurt beperkt.

StartBlock is duurzaam wooncomfort in een gezond leefklimaat.

5[1]