Ben jij op zoek naar een eigen (t)huis?

Het is voor (her)starters bijna onmogelijk geworden een woning te bemachtigen, mede door de stijgende prijzen in de verkoop en de vrije huur. StartBlock biedt een oplossing om op een snelle manier betaalbare, circulaire woningen te realiseren. De StartBlock woningen worden gerealiseerd in de fabriek en geplaatst door heel Nederland. StartBlock realiseert woningen in opdracht van woningcorporaties, projectontwikkelaars, gemeentes en CPO’s (collectief particulier opdrachtgeverschap).

Een bijdrage leveren aan een duurzame (woon) toekomst

Door de inzet van duurzame bouwmaterialen is de StartBlock woning onderhoudsarm,  grotendeels circulair en draagt het bij aan het welzijn van mens en dier. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de constructie die geheel is opgebouwd uit CLT-hout. De massief houten elementen komen uit FSC- en PEFC- gecertificeerde bossen. De CO2 uitstoot tijdens de realisatie wordt beperkt doordat woning in één keer vervoerd kan worden naar de locatie. De woning draagt zelfs bij aan de oplossing van de stikstofproblematiek doordat het hout CO2 opslaat, in plaats van uitstoot.

6[1]
Render Keuken_2

Homestart

In diverse plaatsen in Nederland zet Homestart CPI (Collectieve Particuliere Inkoop) projecten op. Het uitgangspunt is dat de starter op de woningmarkt, onafhankelijk van het aanbod, binnen een betaalbare prijsrange de realisatie van een woning in eigen hand neemt. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Of wil je weten welke projecten Homestart nu mee bezig is? Klik dan op de link!

Meer informatie

Schrijf je in voor een Startblock woning

Met de StartBlock kaart laten we de locaties van onze gerealiseerde en lopende projecten zien. Klik op het StartBlock icoon voor meer informatie over het project. StartBlock realiseert woningen in opdracht van woningcorporaties, projectontwikkelaars, gemeentes, CPO’s (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en CPI’s (Collectieve Particuliere Inkoop). Staat jouw beoogde woonplaats er niet tussen? Schrijf je dan in op een locatie door dubbel te klikken op je beoogde woonplaats.  Zodra er een project bij jou in de buurt opgezet wordt, dan laten we het je weten.Klik op een locatie in de kaart om uw eigen Startblock woning aan te vragen

Gerealiseerde projecten Uw woning Uw zoekresultaat

Landsheer Warmenhuizen

Project bekijken

Stadhouderslaan Ridderkerk

Project bekijken

Meldestraat Emmeloord

Project bekijken