Ben jij op zoek naar een eigen (t)huis?

Het is voor (her)starters bijna onmogelijk geworden een woning te bemachtigen, mede door de stijgende prijzen in de verkoop en de vrije huur. StartBlock biedt een oplossing om op een snelle manier betaalbare, circulaire woningen te realiseren. De StartBlock woningen worden gerealiseerd in de fabriek en geplaatst door heel Nederland. Ben je op zoek naar een eigen (t) huis? Schrijf je dan via onderstaande kaart in, bij voldoende inschrijvingen binnen een gemeente wordt er contact gelegd met de desbetreffende gemeente om de mogelijkheden om StartBlock woningen te realiseren te bespreken.

Een bijdrage leveren aan een duurzame (woon) toekomst

Door de inzet van duurzame bouwmaterialen is de StartBlock woning onderhoudsarm,  grotendeels circulair en draagt het bij aan het welzijn van mens en dier. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de constructie die geheel is opgebouwd uit CLT-hout. De massief houten elementen komen uit FSC- en PEFC- gecertificeerde bossen. De CO2 uitstoot tijdens de realisatie wordt beperkt doordat woning in één keer vervoerd kan worden naar de locatie. De woning draagt zelfs bij aan de oplossing van de stikstofproblematiek doordat het hout CO2 opslaat, in plaats van uitstoot.

6[1]
Render Keuken_2

Homestart Almere

In Almere Stad is een project voor 24 Startblock woningen gestart, zie voor inschrijving en info onderstaande knop.

Meer informatie

Schrijf je in voor een Startblock woning

Met de StartBlock kaart laten we de locaties van onze gerealiseerde en lopende projecten zien. Klik op het StartBlock icoon voor meer informatie over het project.

Staat jouw beoogde woonplaats er niet tussen? Schrijf je dan in op een locatie door dubbel te klikken op je beoogde woonplaats. Bij voldoende inschrijvingen binnen een gemeente nemen we contact op met de desbetreffende partijen om de mogelijkheden te bespreken.Klik op een locatie in de kaart om uw eigen Startblock woning aan te vragen

Gerealiseerde projecten Uw woning Uw zoekresultaat

Stadhouderslaan Ridderkerk

Project bekijken

Meldestraat Emmeloord

Project bekijken