Rendement versus woongenot

Een investering in vastgoed en zeker in een nieuwbouwwoning, is een solide investering voor op lange termijn. Onze StartBlock-woningen lenen zich hier uitstekend voor. Door de lage aanschafwaarde het behalen van een significant rendement mogelijk.

De StartBlock-woning is voor 90% circulair. Er zijn diverse subsidies verkrijgbaar, die de investering interessant maken. De marges zijn vanaf de start helder. De koper of huurder van de woning krijgt voor een relatief laag bedrag een niet vergelijkbare vorm van comfort en ruimte. De uitstraling van de woning is licht en modern. Met een ruime woonkeuken op de begane grond, een woonkamer op de eerste en een slaapkamer met badkamer op de tweede etage voldoet het aan de eisen van zowel het Bouwbesluit als de bewoners.

Startblock woningen wit

Onze woningen worden aangeboden met een minimale tuinoppervlakte van 12 m2. De grote raampartijen, de gevelaankleding op maat en de ecologische uitstraling passen in deze tijd van individuele keuzes en een duurzame toekomst. Het energieverbruik van het huis is door de constructie en installaties, zoals zonnepanelen en een WTW installatie, zeer laag. De woningen zijn voor zowel de sociale sector als ook voor de vrije sector te verhuren.

Jij kiest voor zekerheid in bouwkosten, de woning wordt compleet gefabriceerd in onze fabriek. En jij kiest voor snelheid. Binnen een korte periode kunnen wij de woningen produceren en plaatsen. Maken we binnenkort een afspraak?

Betaalbare woning

De bouwkosten zijn in een vroeg stadium helder. Door de lage aanschafwaarde is het behalen van rendement mogelijk.

Waar nu vijf woningen staan plaatsen wij 10 StartBlock-woningen.

Onze woningen zijn geschikt voor zowel verkoop als verhuur en zijn in onderhoudskosten minimaal.

5[1]
6[1]

Circulair wonen

Door slim in te zetten op onze milieuvriendelijke bouwprocessen is er weinig stikstofuitstoot tijdens de bouw van de woningen. Dankzij het gebruik van Bio-based materialen zijn de woningen toekomstbestendig.

Comfort

In de gevelaankleding kan eindeloos gevarieerd worden. De moderne leefkeuken, gezellige woonkamer en de frisse slaapkamer geven de woning zijn typerende huiselijkheid. Door de snelheid in bouwen staat de woning binnen een korte periode op zijn plek.

De kant-en-klare woningen worden binnen één dag geplaatst. Hierdoor wordt de overlast voor de omwonenden in de buurt beperkt.

StartBlock is duurzaam wooncomfort in een gezond leefklimaat.

2