Speel in op de vraag naar (starters) woningen

Het aantal 1-2  tweepersoonshuishoudens neemt ieder jaar toe, terwijl de bouw van nieuwe huizen achter blijft bij de vraag. StartBlock biedt een oplossing om op een snelle manier betaalbare woningen te realiseren. De compacte woning maakt het mogelijk om tweemaal zoveel woningen op dezelfde oppervlakte te plaatsen. . De drielaagse StartBlock woning sluit door de flexibiliteit in gevelaankleding en kleurstellingen makkelijk aan op welstandseisen. Heb je een locatie op het oog? Of bent je gewoon benieuwd wat StartBlock voor jouw gemeente kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Een kans op een eigen (t)huis

Het is voor (her)starters bijna onmogelijk geworden een woning te bemachtigen, mede door de stijgende prijzen in de verkoop en de vrije huur. Met StartBlock kunt je met relatief lage kosten, op hoog tempo, in een beperkte ruimte en met het oog op de toekomst woningen realiseren. Een houten huis direct vanuit de fabriek. Een moderne, circulaire woning met drie etages en alle comfort.

Shutterstock stel
Impressie Ridderkerk

Optimale benutting van de bouwgrond

Op de plek waar normaal zes rijwoningen staan, kunnen twaalf StartBlock- woningen worden geplaatst. De compacte eengezinswoning woning heeft een footprint van slechts 20m² en is op veel plekken in te passen in een blok van 4 tot wel 20 woningen.

Lage CO2 uitstoot

Een complete woning, inclusief badkamer, keuken en toilet vanaf de lopende band. De StartBlock woningen worden in de fabriek gerealiseerd en vanaf de vrachtwagen direct op de locatie geplaatst. Hierdoor is de bouwsnelheid hoog en de overlast voor de omgeving beperkt. Door slim in te zetten op de (logistiek) bouwprocessen wordt de CO2uitstoot tijdens de bouw van onze woningen verkleint.

6[1]