Projectontwikkelaar

Groene steden, duurzame wijken, circulaire woningen en dat allemaal op minder vierkante meters. Houdt u zich als projectontwikkelaar bezig met gebiedsontwikkeling en huisvestigingsproblematiek? Dan staat er ongetwijfeld een sociale opgave op de agenda. Een uitdaging met vele haken en ogen, technische en strategische componenten en een behoorlijke dosis emotie.

Ga naar Projectontwikkelaar
StartBlock woningen bovenaf

Investeerder

Waar ligt uw focus? Op het rendement op korte of lange termijn, op de werkelijkse toegevoegde waarde van het project of is het een totaalpakket? Wij denken dat laatste. Een investering in vastgoed en zeker in een nieuwbouwwoning, is een solide investering in de lange termijn. Het behalen van een significant rendement wordt echter steeds lastiger. Waarom kiest u niet voor circulaire nieuwbouw met een relatief lage instapprijs? De woningen van StartBlock lenen zich daar met hun lage aanschafwaarde van onder de ton uitstekend voor.

Ga naar Investeerder

Woningcorporatie

Het aantal 1-2 persoonshuishoudens in Nederland groeit nog steeds. Samen met het tekort aan woningen zorgt dit bij veel corporaties voor lange wachtlijsten. Het woningbezit uit de jaren ’50 en ’60 voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen en wordt door veel corporaties gerenoveerd, verduurzaamd of gesloopt. Consumenten met een beperkt budget zitten met de handen in het haar en als woningbouwvereniging wordt het behouden van de leefbaarheid in de wijken een steeds grotere uitdaging. Maar wat is nu de beste keuze voor de nabije toekomst?

Ga naar Woningcorporatie
StartBlock zijkant

Particulier/ Gemeente

Voor starters en 1-2 persoonshuishoudens is het steeds lastiger geworden om een woning te kopen. Het woningtekort en de hoge prijzen voor grond en stenen maken het bijna onmogelijk om een huis te vinden dat aan de basisvoorwaarden voldoet.

Ga naar Particulier/ Gemeente