Spuiter

Bouw samen met ons de woningen van de toekomst.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit! Bij ons geef jij als Spuiter de first touche aan de StartBlock woningen.

Je komt te werken in een jong en gedreven team. En voegt waarde toe door mee te werken aan de bouw van onze woningen.

Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van de binnenkant van de woningen en het voorwerk wat daarbij komt kijken. Daarnaast werk je mee aan de andere processen in de fabriek.

Dit ben jij

Je bent nauwkeurig en veelzijdig inzetbaar. Je bent sociaal en kan goed samenwerken met anderen. Daarnaast heb je oog voor veilig en gezond werken. Als Spuiter ben je communicatief sterk en je durft je eigen mening aan ons te laten horen. Ook denk je oplossingsgericht en sta je open voor nieuwe kansen.

Een opleiding is bij ons niet nodig, wij geloven in de kracht van het doen. Wat wij van je vragen is dat je werkervaring hebt als spuiter.

Wat wij bieden?

  • Een contract met uitzicht op een vast contract;
  • Goed salaris en een contract volgens cao Timmerindustrie;
  • Werkweek van 36 uur in 4 dagen;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een prettige werksfeer: samen als team vieren we successen en werken we aan een gezamenlijk doel.

Werken bij StartBlock

We denken verder dan de traditionele manier en zijn baanbrekend in duurzaam bouwen. In onze fabriek in Emmeloord bouwen wij CLT-houten woningen die compleet voorzien zijn van toilet, badkamer en keuken. De volledige woningen worden per vrachtwagen vervoerd en geplaatst op locatie. Met onze woningen voorzien wij in de behoefte naar (kleinschalige) woonruimtes voor een betaalbare prijs.

Werken bij StartBlock betekent aandacht voor persoonlijke inbreng, ontwikkeling en groei.

Als team leveren we een passende oplossing voor het toenemende woning tekort in Nederland. En samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar werken@StartBlock.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.