E&W Installatiemonteur

Bouw samen met ons de woningen van de toekomst.

Wij zijn op zoek naar een installatiemonteur die wil bouwen aan een duurzame toekomst! 

Heeft het jouw voorkeur om op één locatie werkzaam te zijn en aan meerdere processen mee te werken? Dan hebben wij een geschikte baan voor jou!

 

Onze woningen worden volledig ‘in house’ geproduceerd en afgemonteerd. Binnen 7 dagen ‘rolt’ er mede dankzij jou een kant en klare woning van de band. Binnen het productieproces houd jij je voornamelijk bezig met het aanleggen van leidingen, elektronische aansluitingen, sluit het sanitair aan en geef je aandacht aan de verwarming in de woning. De woning is tot dusver klaar dat deze op locatie alleen nog aan de riolering en nutsvoorzieningen gekoppeld moet worden.

Dit ben jij:

Je bent een doorpakker die overzicht kan bewaren tijdens de drukte. Je bent een teamspeler, oplossingsgericht en staat open voor nieuwe kansen. Een opleiding is bij ons niet nodig, wij geloven in de kracht van doen.


Dit vragen we van je:

✅ Installatie technische skills
✅ Interesse in de woningbouw
✅ Een positieve mindset.

Dit bieden wij:

✅ Een baan bij een jong en snelgroeiend bedrijf
✅ Goed salaris en een werkweek van 36 uur in 4 dagen;
✅ Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
✅ Een prettige werksfeer: samen als team vieren we successen en werken we aan een gezamenlijk doel.

Werken bij StartBlock

We denken verder dan de traditionele manier en zijn baanbrekend in duurzaam bouwen. In onze fabriek in Emmeloord bouwen wij CLT-houten woningen die compleet voorzien zijn van toilet, badkamer en keuken. De volledige woningen worden per vrachtwagen vervoerd en geplaatst op locatie. Met onze woningen voorzien wij in de behoefte naar (kleinschalige) woonruimtes voor een betaalbare prijs.

Als team leveren we een passende oplossing voor het toenemende woning tekort in Nederland. En samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Sta jij in de StartBlock (en)? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief op naar werken@StartBlock.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.