Met 46 procent van de stemmen wonnen wij vandaag (15 november) de duurzaamheidsaward 2021! Uit handen van wethouder Anjo Simonse werd de wisselbokaal overhandigd aan directeur Tony Mol.

De duurzaamheidsaward
De duurzaamheidsaward is een initiatief van stichting Pioniers van de Toekomst en wordt toegekend aan innovatieve, duurzame ontwikkelingen. De award is een publieksprijs. Iedereen kon nominaties indienen, waaruit door een onafhankelijke jury een top-3 is gekozen. Het publiek heeft vervolgens door online te stemmen de winnaar bepaald.

“Wij zijn er heel trots op dat we hier zulke mooie bedrijven hebben”, zegt wethouder Simonse bij het overhandigen van de bokaal. “Het concept Startblockwoning is niet alleen een duurzame ontwikkeling – zowel qua wonen, als gebruik van grondstoffen -, maar ook een sociale, gericht op een woning voor iedereen. Het is duidelijk dat jullie heel bewust vooruitdenken, met het oog op alle generaties. Voor de duurzaamheidsaward kijken we vooral naar initiatieven die al die aspecten in zich hebben. Hij is jullie dan ook van harte gegund.”

“Blij verrast! Dat waren we al toen we genomineerd waren en nu helemaal, natuurlijk! Voor ons is het erkenning door het publiek. Als nieuw gevestigde, duurzame woningproducent, is het mooi om te zien dat de polder zulke initiatieven waardeert, aldus Tony Mol.

Bedankt voor alle stemmen! We zijn blij met deze mooie erkenning!